antwoorden: 11

 1. Natalia
  18.05.2022

  Mooie foto, kleurrijke galerij👍

  antwoord

 2. Rodion
  18.05.2022

  Wat kan er vandaag over 7artisans en TTArtisan worden gezegd? Het lijkt erop dat verschillende ontwerpbureaus tegelijkertijd in deze bedrijven in een competitieve modus werken, nieuwe versies van optische schakelingen ontwikkelen en oude moderniseren. Vandaar waarschijnlijk een grote verscheidenheid aan lenzen met vergelijkbare parameters. Als we de Chinese benadering van wetenschap en technologie kennen, kunnen we aannemen dat rages met diafragmaverhouding ook hier vandaan komen)
  Hoe dan ook, deze benadering stelt hen in staat om zeer snel de bewegingsrichting te vinden, wat voldoet aan de eisen van de markt in zowel het lagere als het middensegment - hun lenzen worden snel gedistribueerd, snel gekocht, snel geëvolueerd.
  Om te concurreren met zo'n gedecentraliseerd ontwikkelingsmodel, laten we eerlijk zijn, met moerassen als KMZ of LZOS, waarin er één waardeloos voltooid en overbelast ontwerpbureau is, een debiel en onverschillig management, evenals een grote klant die niet hebben dit speelgoed nodig - gewoon onrealistisch zonder grote veranderingen. Het ergens anders herbouwen van het Chinese model zou ook om sociaal-economische redenen problematisch zijn. Deze recepten beginnen ongeveer als volgt: "Neem 1.5 miljard mensen en veel kom rijst ..."

  antwoord

 3. dhr.swar
  18.05.2022

  Noem 7artisans en TTArtisan geen andere bedrijven, ce fiction, maar meer bepaald één moederbedrijf en verschillende merken.
  Er zijn geen ontwerpbureaus in China, er zijn geen soevereine ondernemingen. In particuliere bedrijven zijn groepen en bedjes van een groep al 50 jaar intelligent Chinees van Europese verlichting of Duits.
  Verwar de SRSR niet met Rusland uit її-belangen. KMZ of LZOS prijs primeur en stank is geen markt, leven voor het geld van gesubsidieerde stroom.
  Bij de Chinese bedrijven is alles rijkelijk cіkavіshe. Het Chinese model is praktisch, het vereist de juiste plaatsen om een ​​bedrijf te registreren en een selectie te plaatsen.

  PS
  7Artisans II 35 mm 1:1.2 (andere generatie) - een chique lens, omgebouwd tot een extra grote bol. Je moet een lichtere ED aan de helling toevoegen en alles zal opengewerkt zijn (derde generatie). De kwaliteit van materialen en dekking is premium. Prachtig diafragma met de juiste covers. Wonderbaarlijk magazijn. PZ Zavod Arsenal vodpochivaet, navit yakbi naar de show naar Brussel beroofd de tentoonstelling kopiëren kon zo niet. Materialen die in bezit worden gehouden, 21e eeuw.

  antwoord

 4. Roma
  19.05.2022

  Ik had deze fuj-lens, ik vond hem erg leuk, snel, scherp, klein
  Er was maar één probleem
  De lens had geen focus op oneindig, ondervoorbeet en specifiek)
  Ik moest overstappen op Meike 35 1.4, ook goed, maar een beetje anders ;)

  antwoord

  • B.R.P.
   19.05.2022

   Snel, in de zin van diafragma?

   antwoord

   • Victor
    19.05.2022

    Ja, het gesprek gaat duidelijk niet over de snelheid van autofocus.

    antwoord

   • Arkadi Shapoval
    19.05.2022

    ja, dit is een overtrekpapier uit het Engels, waar snelle lenzen 'snelle lens' worden genoemd, wat zich letterlijk vertaalt als snel. Maar hier snel - verwijst naar de sluitertijd, die bij snelle optica snel, kort is.

    antwoord

   • B.R.P.
    21.05.2022

    Ja, dit is precies de leenvertaling.

    antwoord

 5. Edward
  03.07.2022

  Ik heb deze lens gekocht bij Arkady. Heel tevreden, heel erg bedankt! Ik fotografeer met een A6300 spiegelloze camera, dus de compactheid van de lens is belangrijk. Ik had een zonnekap en ND-filters 46mm, kwam eindelijk van pas) Soms maak ik een video, ik vond die oneindigheid na 3m en een soepele scherpstelring leuk. Ik ben geen expert, ik denk dat de foto interessant is voor mijn geld. Arkady's conclusies over de voor- en nadelen van de lens werden volledig bevestigd. Allemaal geslaagde opnames!)

  antwoord

  • B.R.P.
   04.07.2022

   Dank je. En jij.

   antwoord

  • Arkadi Shapoval
   04.07.2022

   Dank je. En veel geluk voor jou

   antwoord

antwoord

 

 

boven
mobiel computer