antwoorden: 14

 1. Sergei
  10.11.2021

  te oordelen naar de voorbeelden op dpreview, bleek de lens erg hoog te zijn

  antwoord

  • Michael
   10.11.2021

   dit systeem is over het algemeen interessant, met luxe kleur. niet populair in Oekraïne vanwege de prijs :))))

   antwoord

   • Sergei
    11.11.2021

    alleen sommige modellen zijn interessant waarbij de matrix als een gieter is, er is echt een wow-effect en autofocus is daar triest

    antwoord

   • Michael
    11.11.2021

    Ik werkte met 1S, 1Sr, S5. identieke kleur, afwijkingen binnen het profiel.
    matrix daar van Jazz (Israël). het profiel zelf is eigenlijk opgezet zoals de oude kenons.
    Wat vind je niet leuk aan de kleur van welk model?
    onbescheiden vraag - heb je ooit met een van deze camera's gewerkt ???
    Wat past niet bij jou in AF? hier is de mening van ixbt https://www.ixbt.com/dp/panasonic-lumix-dc-s5-review.html
    “Op dit moment is de Panasonic DC-S5 de leider in onze beoordeling. Qua nauwkeurigheid is hij bijna perfect, wat al lang de norm is voor topmodellen, en qua snelheid presteert hij beter dan alle eerder geteste camera's, waaronder de Canon R5 en Nikon Z6 II.”
    Ik heb Sigma, Panasonic en Canon lenzen op deze camera's gebruikt en de AF is snel en nauwkeurig. Beter dan de Kenon 5D Mark 4 of R/R5/R6 en beter dan de Nmcons.
    Welke problemen had u persoonlijk met AF?

    antwoord

   • Arkadi Shapoval
    11.11.2021

    En hier speelde ik met Panasonic LUMIX S PRO 1: 2.8 / 70-200 mm OIS (die is gecertificeerd door LEICA) en Panasonic Lumix S1R (waarschijnlijk een sensor zoals Leica SL2 en Leica Q2). En ik kwam een ​​sterke 'beat' van focus tegen. Het was erg vervelend. Soms ging de 'beat' verder dan het redelijke. De firmware was een van de nieuwste. Veel opnames met front- of backfocus. Ik geef toe dat alles niet slecht is met kortere oplossingen, maar in de regio van 200 mm is dit een hel, niet scherpstellen. Ik geef ook toe dat ik het gewoon niet goed kon doen om me op de S1R te ​​concentreren. Maar toch is het niet bemoedigend dat alle full-frame spiegelloze camera's Panasonic Lumix S1, Panasonic Lumix S1R, Panasonic Lumix S1H, Panasonic Lumix S5 geen fasefocussensoren hebben en alleen focussen op contrast.
    De grip, EVI en batterij van de S1R zijn koninklijk :)

    antwoord

   • Michael
    11.11.2021

    daar heb je met AF te maken met de instellingen. Ik denk dat het probleem hoogstwaarschijnlijk bij de lens zit en het is heel goed mogelijk dat het verband houdt met het gezamenlijke werk van de nokkenstomp en de optische stub. Ik vond de Panasonic Lumix S1R leuk, een kandidaat voor een aankoop in mijn verzameling.
    het werkpaard van vandaag is de Panasonic Lumix S5. Er waren geen problemen met de lenzen.
    In principe maakt het niet uit welk type AF. Waar het om gaat is hoe het werkt. In Panasonic Lumix S5 werkt het nauwkeuriger en sneller dan concurrenten, ook via merk- en Chinese adapters. Hoge ISO en schaduwmarge zijn ook beter dan concurrenten met FAF (fasedetectie AF op de matrix).
    FAF is geen wondermiddel, de vergoeding voor de FAF op de matrix is ​​de verslechtering van de matrixparameters, dit is duidelijk te zien in het voorbeeld van kenon, waar de overgang naar de FAF op de matrix een golf van klachten over kleur betekende reproductie en de stabiliteit ervan. Daar was iets af, maar elke kenonist zal zeggen dat vóór de introductie van de FAF de kleur op de matrix beter was. Nou, Sony heeft een droefheid met kleur in het algemeen. Nikon gebruikt geen uitstekende matrix van de D850 in spiegelloze camera's, dus ook daar blinken matrices met FAF niet uit bij kleurweergave.

    antwoord

   • Michael
    12.11.2021

    Nou, wat dacht je van zonder een local .... ))) Heeft u uw dyslexie niet kunnen behandelen? triest toch...
    Ik ken Joeri heel goed. En waar kwam dit bericht vandaan en hoe Yaroslav op mijn verzoek profielen maakte van de oude Kenon))) (Waarom denk je dat mensen kleurprofielen maken van Mark 2 en co. voor bijna alle camera's? zoek een GROOT onderwerp op de fotograaf daar). Bovendien kon Yuri geen gepaarde foto's leveren toen dit probleem werd besproken))) omdat de kleur helaas heel anders is. Hij wreef voorbeelden door - kijk in de thread voor stukjes discussie))))
    Anton - hij zingt over wat hij heeft. Eerst verbood hij iedereen die durfde te wijzen op het voor de hand liggende feit dat de Canon R een lelijke kleur produceert met groene verf, en de ergonomie van het sokkelniveau, daarna schrapte hij iedereen die zei dat de camera een nokkenstomp had moeten toevoegen of dat een tweede kaartsleuf nodig was. Toen was er een massale verkoop van er-ok en herhaalde de situatie zich maar met de Canon R5, waarna er lof was voor de joystick in plaats van de rocker, de nokkenas, de tweede gleuf, enz. . Ik raad aan om het onderwerp over R6 te onderzoeken - daar zijn vergelijkingen met oude kenons in kleur gewoon verboden vanwege de schone afvoer van nieuwe kenons.
    Natuurlijk is niet alleen de geelheid van de nieuwe Kenon-profielen verboden (het magenta is daar verwijderd, je moet het afmaken, maar je zult het probleem zeker niet begrijpen), maar ook kritiek op de zwakke marge in de schaduwen (hallo FAF op de matrix!) En het probleem van uitsmeren door de onafgewerkte nokkenstomp en sluiter.

    Ik heb cameragegevens bij de hand, ik werk met hen samen met klanten.
    Noch jij, een nobele bankexpert, noch Sergey hielden deze camera's in je handen, maar je diepste kennis is om jaloers op te zijn))) je hebt nieuwe ontdekkingen gedaan in SSD-sensoren, maar in principe kun je het verschil in de kleur niet zien reproductie van Kenon 5D Mark 2 en Mark 4. Trouwens, Mark 4 en R hebben een identieke matrix, die slechter werkt in een spiegelloze camera vanwege verwarming - er is een luxe banding-probleem toegevoegd.

    Ik zou je aanraden om op zijn minst te schrijven over wat je in ieder geval in je handen had))) probeer niet vast te klampen aan Anton, Feog en andere leden van het forum daar, maar probeer iets met je eigen te bereiken, om zo te zeggen, Ik weet niet wat handiger voor je is))))

    misschien zou je dan begrijpen dat de plaatsing van de FAF op de matrix in geen geval niet zonder negatieve gevolgen gebeurt))) Je bent als een theoreticus, zonder camera's? dus lees in ieder geval de theorie! ))))

    antwoord

   • Michael
    12.11.2021
   • Victor
    12.11.2021

    Prerrelestnee)))

    Als iemand plotseling niet weet, "Mikhail", is hij ook "Alexey" (blijkbaar is het moeilijk met zelfbeschikking), die ooit beschuldigende berichten over Nikon op Radozhiv schreef, is hij ook "Nik79" op de siteclub .foto.ru, hij is ook de auteur van een blog over alles op een rij "in de wereldfoto" - dezelfde persoon))))

    En deze "toegepaste meetkundige, die onder andere een cursus van lezingen leest" (c), die er zelfs met de eerwaarde s5pro in één keer in slaagde om ZO
    https://vmirefoto.blogspot.com/2013/09/fuji-s5-pro-nikon-24-1204-vr.html
    zal iets vertellen over wie en wat te behandelen)))))) Soms verandert de kwantiteit helaas niet in kwaliteit.

    Het is grappig, grappig))) En ik denk, wie is zo'n kenner van alles op een rij))

    Michaël. Of Alexei, wat denk je, maar één punt is interessant - wat interesseert je de wetgeving van Oekraïne als je, als ik me niet vergis, vele jaren in de buurt van Quebec woont? :))))

    antwoord

   • Victor
    12.11.2021

    Luister, "Mikhail", een toegepaste meetkundige, waarom schep je niet op over je resultaten van de nieuwe Panasonic?)))

    https://b.radikal.ru/b25/2107/99/4aa1c3ae8d79.jpg

    Nou, het is een geweldig resultaat, nietwaar?

    antwoord

   • Arkadi Shapoval
    12.11.2021

    Ik heb vele lovende recensies over full-frame Panasonic ontmoet en ze zeggen allemaal hetzelfde als een blauwdruk.

    Ik kan zelfs grappen dat er een handleiding is waarin je moet leren dat Panasonic Lake is en dat:
    *de mooiste kleur, want de sensoren komen uit een gieter
    *beste ISO, beste DD
    *faf hebben we niet nodig, het bederft de foto
    * nikon kleur is slecht, kenon op dual pixel is slecht, sony is verschrikkelijk (omdat sony)
    *contrastscherpstelling is de beste ter wereld, overtreft alle DSLR's en spiegelloze camera's met fasesensoren
    * enzovoort. (meer geavanceerde oorzaken zijn alleen beschikbaar voor hogere rangen van de ingewijden)

    En nogmaals - dit is meer een grap die ik zelf al heb geleerd

    antwoord

   • Michael
    11.11.2021

    Sergey's post is interessant omdat hij gewoon een paar vreemde mythen uitspreekt en doordachte conclusies trekt die hij niet heeft getest, niet heeft gewerkt, niet begrijpt. )))
    op de photora stappen mensen over naar Panasonic van kenon, Olympus, etc. en geen mythes over de verschrikkelijke en verschrikkelijke goodwin (doorgestreepte) AF worden bevestigd.
    AF is minstens zo goed als kenon spiegelloze camera's en beter dan nikon DSLR's zoals d600 of d750.
    lenzen kunnen van verschillende systemen worden geïnstalleerd, ook van ff kenon, alles werkt prima.

    antwoord

   • Michael
    12.11.2021

    Er deed zich een interessante situatie voor - er zijn hier verschillende Mikhailovs en ze begonnen ons te verwarren ...

    antwoord

   • Victor
    12.11.2021

    Zijn er echte bezwaren? Afgezien van Panikovsky's afgezaagde "s'style" en wie ben jij? :-D
    Wat is er met de 5d? Er zijn camera's, ook foto's, maak je geen zorgen)))

    Ik liet een link vallen naar de mening van een echt persoon, geen tester, zoals "Mikhail", maar een fotograaf, die begrijpt wat een foto is (en geen tests), wat zijn de problemen? Als je het niet leuk vindt om de mening van anderen te lezen, doe dat dan niet.

    antwoord

antwoord

 

 

boven
mobiel computer