antwoorden: 21

 1. Alexey68
  05.11.2021

  prettig, levendig en met duidelijke liefde en respect voor de oude techniek geschreven. Ik hou van de oude :)

  antwoord

 2. Oleg
  05.11.2021

  Prettige kleuren, ik heb zelf nog een lz5 zeepbakje, zo lijkt het, de warmste herinneringen

  antwoord

 3. Sergei
  06.11.2021

  Ik ben het met de auteur eens: de camera is werkelijk prachtig. Het is duidelijk dat nu alleen voor de echte kenners van digitale retro, maar het is leuk dat je er nog redelijk kijkbare beelden op kunt krijgen. Zij het alleen in goede opnameomstandigheden. Toch is de camera niet voor elke dag, maar voor de ziel, tja... collecties) Uitstekende review! Met dank aan de auteur!

  antwoord

 4. Zheka
  06.11.2021

  De recensie is interessant, het is duidelijk dat de auteur gepassioneerd is over het onderwerp.

  antwoord

 5. Sasha
  07.11.2021

  Meesterwerken gefilmd... Misschien schreef hij zo categorisch, maar op het feit dat elke fotografische apparatuur het recht heeft om te zijn! Zelfs mijn Sony DSC-W30, die tegenwoordig grappig is, 6 megapixels, heeft een grappige body, maar er is iets in dat opzicht. Ziel, toch?

  antwoord

 6. Z
  07.11.2021

  Ik had duizend jaar geleden twee van dergelijke apparaten, buitengewoon prettige herinneringen. Er was maar één nadeel - waarschijnlijk vanwege een aantal specifieke kenmerken van het verwerken van jeeps door een cameraprocessor, kwam de achtergrond onscherp bij het fotograferen op MDF uit met een soort aquarelvlekken.

  antwoord

 7. Jea Reth
  07.11.2021

  Ik heb een paar jaar geleden met zo'n camera gedobbeld. Absoluut prettig in de handen.
  En de kleur daar is bijzonder omdat het filter op de matrix niet met een standaard set RGB-filters is, maar een CMYG-array, zo lijkt het...

  antwoord

  • sovch
   08.11.2021

   Ik heb de specificaties van de matrix gelezen - alles is normaal. over CMYG alleen op iXBT schreef in de recensie. waar ze het vandaan haalden is niet duidelijk

   antwoord

   • Jea Reth
    08.11.2021

    Ergens op de Engelstalige bronnen die ik tegenkwam, niet bij ons. Ik herinner me de bron niet meer sinds jaren geleden.

    antwoord

 8. Oleg
  08.11.2021

  Ik heb de Panasonic Lumix DMC-LC1 die je noemde. Er is minder dan 5 MP. Hou van hem. Ik krijg het nog vaak.

  antwoord

  • sovch
   08.11.2021

   LC1 is een controversiële camera. Ik dacht erover om het te kopen voor de verzameling, maar 10-12 roebel in Rusland is meer dan het kost. schreef in detail op mijn Zen https://zen.me/6pqy7

   antwoord

 9. Oleg
  08.11.2021

  Je hebt misschien gelijk, maar het grootste probleem van je scepsis ligt volgens mij in de hoge secundaire kosten van LC1. Overigens heb ik de mogelijkheid om deze camera te vergelijken met de Sony F828. Ik heb vandaag over haar geschreven.
  - https://o-avgust.livejournal.com/259816.html.
  Weet je, hoewel Sony een krachtigere camera heeft, zal ik de LC1 nog niet op de verre plank zetten.

  antwoord

  • sovch
   08.11.2021

   Sony F828 is goed. Indien nodig MAG ik de collectie aanvullen. Al is er al de F717 die, in mijn ogen, de beste lens in de rij is. Of spring direct naar R1 - het is misschien een interessantere ervaring ;)

   antwoord

 10. Olga
  05.12.2021

  Een interessante vraag is of het mogelijk is om de matrix te veranderen in een krachtigere. Ik hou oprecht van mijn LC 5, ik bewaar hem als een relikwie, ik schiet er een beetje op. Ik hou echt van de lens, in mijn exemplaar is het erg schoon, responsief en scherp. Heeft iemand al geëxperimenteerd met het vervangen van de vulling en het flitsen?

  antwoord

  • Ivan
   05.12.2021

   Wat heb je in gedachten? U kunt overschakelen naar exact dezelfde matrix als u een gebruikte vindt van degenen die reserveonderdelen verkopen. Geen enkele andere matrix past.

   antwoord

  • sovch
   10.02.2022

   Zelf droom ik dat Panasonic de LC5 opnieuw zal uitbrengen met een nieuwe vulling. maar zo zal het niet zijn (((en het is heel goed mogelijk om zelf foto's te maken op de LC5. Foto's zien er prima uit op sociale netwerken, zien er goed uit op de meeste monitoren en je kunt zelfs afdrukken.

   antwoord

 11. Yuri B
  27.06.2022

  Interessante camera, echte CCD-kleur en zo. Op het moment van de release was het waanzinnig cool en duur, toen kon ik het helemaal niet betalen.

  PS: Ik dacht aan de foto's dat Arkady Shapoval ons in Chelyaba kwam bezoeken. Pas toen zag ik dat de auteur een ander mens is :-).

  antwoord

 12. Nicholas
  23.11.2022

  Dit is een geweldige kleine camera! Ik heb er onlangs een gekregen, ik ben dol op zijn karakter.
  Enig idee waar je tegenwoordig vervangende batterijen kunt vinden? Blijkbaar stopgezet in 2020!
  Bedankt voor de review!

  antwoord

 13. Enver
  10.09.2023

  supercamera! LAKE LENS! dat zegt genoeg!

  antwoord

  • B.R.P.
   11.09.2023

   PANASONIK-lens )))

   antwoord

   • Vlad
    16.10.2023

    Eindelijk Canon!

    antwoord

antwoord

 

 

boven
mobiel computer