Over printen

Ik krijg vaak de vraag waar ik print. In dit bericht zal ik mijn ervaring beschrijven.

Over printen

Over het afdrukken van foto's:

De afgelopen 5 jaar druk ik foto's, fotoboeken, fotoschilderijen en andere gerelateerde producten in pro.cyfrolab.com. Zie het niet als reclame. Gedurende 5 jaar heb ik daar ongeveer 300 bestellingen afgedrukt, en in één bestelling kunnen er veel items zijn met verschillende nummers, bijvoorbeeld, zoals weergegeven in de schermafbeelding van mijn persoonlijke account hieronder:

Persoonlijk account, vanuit meerdere posities bestellen

Persoonlijk account, vanuit meerdere posities bestellen

Al die tijd waren er slechts 3 kleine problemen:

 1. een van de fotoboeken had een huwelijk in de vorm van gekleurde strepen. Het fotoboek werd voor mij in de kortst mogelijke tijd herdrukt met gratis levering
 2. een van de fotoboeken was meer dan drie weken in druk. Er waren wat problemen waar ik niets vanaf weet, maar het eindresultaat was nog steeds geweldig
 3. een van de fotoboeken werd zwaar beschadigd door de vervoerder. Het fotoboek werd in de kortst mogelijke tijd gratis herdrukt en opnieuw bezorgd

Vóór Lviv pro.cyfrolab drukte ik ook veel af in andere online fotolabs, maar daar stuitte ik voortdurend op verschillende problemen. De belangrijkste zijn: de pagina's van een fotoboek konden op elkaar worden afgedrukt, de omslagen voor fotoboeken waren verward (wanneer je veel soortgelijke huurt, is dit een probleem) en andere kleine problemen. Van de goede fotolabs is alleen Kiev albomchik.ua in mijn geheugen gebleven, wat nu niet werkt, ik heb er ongeveer 200 fotoboeken in afgedrukt.

Een paar jaar geleden heb ik veel A4 (20 * 30) foto's voor mezelf afgedrukt op een zeskleuren-MFP Epson StylusPhotoTX650. Ik heb minstens 20 albums 20 * 30 met elk 80 foto's. Maar dit jaar heb ik hem verkocht. Epson StylusPhotoTX650 was een zeer ijverig apparaat, bedrukt ongeveer 10.000 vellen A4-fotopapier. De laatste tijd ging het constant kapot, ik was het zat om naar de service te gaan en te prutsen met de CISS, profielen aan te passen, goed fotopapier te zoeken en heel lang te wachten tijdens het printen met de hoogste kwaliteit. Maar alleen goede herinneringen blijven in zijn geheugen. Nu, zelfs voor mezelf, print ik uitsluitend in fotolabs.

Over het onderwerp:

 1. Fototrucs: een snelle manier om een ​​fotoboekspread te maken
 2. Megapixels en fotoboeken

Reacties op dit bericht vereisen geen registratie. Iedereen kan een reactie achterlaten. Veel verschillende fotoapparatuur is te vinden op AliExpress.

Materiaal voorbereid Arkadi Shapoval. Trainingen/consulten | YouTube | Facebook | Instagram | Twitter | Telegram

Voeg een reactie toe:

 

 

Opmerkingen: 9, over het onderwerp: Over printen

 • ooggetuige

  Ik print nog steeds op UPA-5 en ik maak me geen zorgen!

 • Arkadi

  Tezh, al meer dan 10 jaar oud, zat in de knoop met de bedienden van dit bedrijf.
  Tevredenheid met mijn werk.

 • Volodymyr

  Vzhe zingt op dezelfde manier van 6-7 jaar naar de andere. Het hele uur werden 2-3 scholen yaks gratis herbouwd.. Een van de coolste en beste bedrijven.. Aanbevolen!!!

 • Andrew

  Ik heb ook Cifrolab gebruikt, maar ben overgestapt op Fastprint

 • Alexander

  Hallo. De laatste tijd typ ik op een canon selphy cp400. Natuurlijk kun je geen boeken printen, maar 100 * 144 is het meest veelzijdige formaat. De kwaliteit van foto's is beter dan van fotolabs, maar de prijs van een foto is 2 keer duurder.. maar hij is er altijd en je kunt op elk moment een foto afdrukken. Fijne dag allemaal en foto's!

  • Ivan Shikhalev

   Ik heb een Selphy CP910. Ik ben blij met het resultaat, maar het is duidelijk dat dit alleen een optie is voor amateurs. Noch qua formaat, noch qua snelheid, noch qua prijs van verbruiksartikelen is hij geschikt voor het werk.

 • AndreyAli

  Tof, ik ben al heel lang op zoek naar een bedrijf met een gelijkaardige fotogids op verschillende materialen. Dyakuyu.

 • Michael K.

  Stylus Photo TX650 werkte tien jaar, het bord brandde, om eerlijk te zijn, een aambei MFP, kleuren verdwenen constant of verstopten. Op dezelfde plaats zal de RX 500 zeggen dat hij veel interessanter print dan eerdere modellen met dezelfde inkt Op de een of andere manier is de verf anders verdeeld over het papier, of is de inktlaag dikker.

  • Arkadi Shapoval

   Ik heb ook ongeveer 650 jaar een TX10 gehad

Voeg een reactie

Auteursrecht © Radojuva.com. Blog Auteur - fotograaf in Kiev Arkadi Shapoval. 2009-2023

Engelse versie van dit artikel https://radojuva.com/en/2020/10/print-me/

Version en español de este artículo https://radojuva.com/es/2020/10/print-me/