Nikon D7200

02.03.2015/XNUMX/XNUMX Nikon heeft een nieuwe camera geïntroduceerd Nikon D7200.

Nikon D7200

Nikon D7200

UPDATE

Recensie Nikon D7200 reeds hier.

Reacties op dit bericht vereisen geen registratie. Iedereen kan een reactie achterlaten. Veel verschillende fotoapparatuur is te vinden op AliExpress.


Materiaal voorbereid Arkadi Shapoval. Trainingen/consulten | YouTube | Facebook | Instagram | Twitter | Telegram

Voeg een reactie toe:

 

 

Opmerkingen: 358, over het onderwerp: Nikon D7200

 • Valery

  Goedemiddag! Vertel me alsjeblieft hoe de foto zal verschillen zonder verwerking en photoshop in een JPEG-portret, bijvoorbeeld met de nikon d7200 en nikon d300s? Ik heb nu twee jaar een nikon d3200, ik wil groeien......

  • anonymus

   Het hangt allemaal af van de fotograaf en de lens.

  • Annatoly

   Niets.
   Daar is Photoshop voor, zodat zelfs kleuren kunnen worden veranderd

 • Alex

  Goedemiddag. Vertel me wie weet hoe ik de LED-achtergrondverlichting in de D7200 kan uitschakelen?
  Wanneer de ingebouwde flitser is uitgeklapt en de ontspanknop wordt ingedrukt, gaat eerst het gele lampje branden en markeert het het onderwerp dat wordt gefotografeerd, en pas daarna worden de sluiter en de flitser gebruikt. Ik kan geen foto van mijn hond maken. Dit hoogtepunt in het gezicht van het dier schrikt weg en de hond wendt zich af. En als ze zich afwendt, wordt er gefilmd. Ik heb de ingebouwde flitser ingesteld op minimaal vermogen, het stelt het synchronisatiesignaal in. In het setup-menu heb ik de autofocus-achtergrondverlichting uitgeschakeld, maar als de flitser is uitgeklapt, brandt hij nog steeds. Kan dit worden uitgeschakeld?

  • SjerpOK

   En als je overstapt op handmatig scherpstellen?

  • Alexander

   De achtergrondverlichting werkt als aan twee voorwaarden is voldaan:
   Focus geselecteerd door middelpunt
   En in het menu met aangepaste instellingen is de focuspuntverlichting geselecteerd.
   Schakel de functie uit of kies een ander scherpstelpunt dan het middelste.
   Lees inderdaad even de handleiding. Zelfs een ervaren fotograaf ontdekt wel eens iets nieuws. Bijvoorbeeld over autofocusstanden.

   • Michael

    Het is geen autofocusverlichting, het is een rode-ogenfunctie. Hetzelfde lampje gaat branden.

    • Valery A.

     Van rode ogen, zijn het geen pre-puff flitsen?

     • Michael

      Op mijn camera's met een lamp, geen voorflits. Bovendien heeft de kameraad de autofocus-achtergrondverlichting in het menu uitgeschakeld, dus dit zijn rode ogen, er is geen derde weg ...

   • Michael

    Eigenlijk 4. Een andere scherpstelmodus is AF-S of AF-A (het werkt niet in AF-C) en de afwezigheid van een externe flitser in de schoen.

 • Vladimir

  Hallo! Ik ben erg geïnteresseerd in het vergelijken van de kwaliteit van de foto's gemaakt in dezelfde omstandigheden van de D7200 en D5500. Theoretisch verschillen deze camera's immers alleen van elkaar in ergonomie, het aantal scherpstelpunten (de aanwezigheid van een extra scherm, een body van ander materiaal, harmonie, ja misschien, en dat is alles) Het lijkt mij dat dit de kwaliteit van het beeld niet aantast. En als je de beeldbesturing aanpast, kun je het helemaal niet onderscheiden van FF. Wat denk je?

  • Valery A.

   En als je fotografeert met hoge ISO's, of met fixes - wat je ook zegt, je kunt het onderscheiden van FF.

  • Arkadi Shapoval

   +- zomaar

   • Vladimir

    En hoe zit het met hoge ISO's? Ze hebben immers dezelfde processor! En geluiden ontstaan ​​alleen door oververhitting van de matrix, vanwege een gebrek aan processorkracht, en ze hebben dezelfde.

    • Vitaly Nee

     En hoe zit het met de processor? Het verschil als gevolg van het pixeloppervlak is bij hoge ISO's. En geometrische afmetingen - bij het fotograferen met optica met een hoog diafragma. Bij voldoende verlichting en geen grote diafragma's is er eigenlijk geen verschil.

     • Vladimir

      Ik weet zeker dat ze me niet begrepen: ik vroeg: "Als we twee camera's van hetzelfde dx-formaat, met dezelfde processor en dezelfde opnameomstandigheden beschouwen, zullen we dan een verschil in beeldkwaliteit zien?" En de vergelijking met FF is hier niet correct, alleen visueel, dat wil zeggen, voor een geliefde.

      • Valery A.

       Ik was er zeker van dat je jezelf uitlegde: "camera's verschillen alleen van elkaar in ergonomie, ... Het lijkt mij dat dit geen invloed heeft op de kwaliteit van het beeld." Zo. (Al heb ik die ook niet).

       • anonymus

        En je huurt beide en probeert)))
        Want als er niets is, zal het altijd lijken
        en bevestig een monolens om het interessanter te maken
        Ik denk dat alle vragen zullen verdwijnen na een kort experiment
        Veel geluk))))

       • Valery A.

        7200 beats in alle parameters van de foto 5500 als kind? Nou, je zei niet eerder, ik haalde de FF uit onwetendheid.

     • Vladimir

      Aangezien als de pixel klein is, hij meer licht nodig heeft, en de processor hard begint te werken, "begint te zweten" hier geeft hij (de processor) zijn warmte af aan de matrix en ontstaat er ruis. de oorzaak van de ruis is niet de fysieke grootte van de pixel, en de kracht van de processor, bijvoorbeeld: plaats EXPID4 in de ene camera, EXPID5 in een andere, met dezelfde matrix, en je zult het verschil zien.

      • Valery A.

       Naar mijn mening interpreteer je willekeurig de lopende processen. Het is onwaarschijnlijk dat de processor de matrix met zichzelf verwarmt, en de geluiden, IMHO, treden niet op vanwege de hete matrix, maar door er een verhoogde spanning op toe te passen (wat ISO is) en sommige pixels geven de lichtontvangst voor dat percentage onjuist weer . nog steeds niet in staat om de foto naar een bevredigende te bewerken. Ik voel me zo goed.

       • Vladimir

        Dit zijn niet mijn woorden, op het forum "Nikon D7200 Owners Blog" praten veel mensen hierover, waaronder de beroemde Yulyasha. Dat is de fysica van het verschijnen van ruis, maar je kunt de natuurkunde niet bedriegen.

       • Valery A.

        Yulyasha, zij heeft natuurlijk autoriteit, maar het zou beter zijn om naar Japanse ingenieurs te luisteren.

       • VasilVasil

        Alles is makkelijker. De transistor (versterkend element) heeft zijn eigen ruisniveau (ik zal niet de aard van het optreden geven, inclusief warmte). Hoe hoger de signaal-ruisverhouding aan de ingang, hoe beter de signaalkwaliteit aan de uitgang. Dienovereenkomstig kan een kleine pixel gedurende een tijdseenheid een kleinere lading accumuleren dan een grote pixel bij hetzelfde niveau van intrinsieke ruis. Natuurlijk staan ​​technologieën niet stil en worden matrices met kleine pixels gebouwd op kristallen met een lager niveau van intrinsieke ruis.

      • Pokemon

       Wie is Yulyasha?
       Borsch weet goed te koken, of is het gewoon een ander meisje met een iPhone?

       • Arkadi Shapoval

        Yulyasha is een meester, weet veel over veel dingen. Ik zou haar geen meisje met een iPhone durven noemen.

       • Valery A.

        Ja, ze heeft verschillende 800-stroom. Met toplenzen om op te starten.

       • Pokemon

        Alle crops op cmos maken ongeveer hetzelfde geluid. En de processor heeft er niets mee te maken. Het hangt af van de effectiviteit van ruisonderdrukking, opnameomstandigheden, camera-instellingen en een heleboel andere redenen, zoals pixelgrootte. En dezelfde d5100 / d7000 kan een acceptabeler beeld geven bij hoge ISO dan hun nakomelingen met kleine pixels.

       • Alexander

        Ik zou niet zeggen. Ik heb nog steeds een d5100 en heb al een d7200. ISO werkt meer in de nieuwe camera. Het dynamisch bereik is echt groter. Vooral in de hoogtepunten. De lucht in raw strekt zich veel beter uit. Het enige is dat soms de shake bij zulke megapixels verschijnt in die omstandigheden waar de 5100 mijn tremor niet liet zien.

       • Pokemon

        Ik heb nooit begrepen waar ze een meester in was. En de aanwezigheid van d800 en topbril zegt helemaal niets. Als je geld hebt - ging en kocht 1dx mk2 en wat is nu een cultpersoon? Wat ik bedoel is dat je niet moet verwijzen naar forumpersonages die vaak bezig zijn met zelfpromotie en aandachtstrekkerij.

       • Vladimir

        Yulyasha is de officiële Nikon-verkoopvertegenwoordiger in Nederland. Ze is een grote meester in haar vak, kent de theorie van fotografie heel goed en heeft ook een geweldige ervaring als fotograaf. Haar werk is over de hele wereld bekend. Uit respect voor haar wil ik niet zeggen hoe oud ze is, en zo zou ik ook niet over haar spreken.

       • Alexander

        …”Yulyasha is een officiële Nikon-verkoopvertegenwoordiger in Nederland. Ze is een grote meester in haar vak, kent de theorie van fotografie heel goed en heeft ook een geweldige ervaring als fotograaf. Haar werk is over de hele wereld bekend. Uit respect voor haar wil ik niet zeggen hoe oud ze is, en zo zou ik ook niet over haar spreken.
        Ik ben het er volledig mee eens en ik zal van mezelf toevoegen
        Met haar ervaring in de fotografie zijn een aantal tips heel simpel: interessant, relevant en vooral effectief. Als ik haar op een dag kan ontmoeten en over fotografie kan praten, prijs ik mezelf gelukkig.
        ik heb d7200
        Ik zal gewoon zeggen dat ik blij ben))) En ik wens jullie allemaal goede emoties!

       • Denis

        ze is niet Yulyasha, ik weet haar naam niet, maar schrijf haar volledige bijnaam Julysha, het wordt niet geassocieerd met de naam, maar met de maand van de geboortedatum :)

      • Vitaly Nee

       Vladimir, volgens jou zou mijn D3200 een beter beeld moeten geven dan de D800 - er is maar één processor, maar de D3200 heeft minder pixels en minder belasting van de processor. Waarom is het echter andersom?
       Zoals een slim iemand schreef aan het begin van de digitale fotografie: ISO is er maar één, het minimum dat beschikbaar is. De rest is lawaai. Dit is waar - alles wat je ziet met een ISO boven het minimum, haalt informatie uit een onderbelichte foto. En de processor zal hier niet veel helpen - de informatie is al gedigitaliseerd op de matrix.
       Wat betreft Yulyasha, ze is een uitstekende beoefenaar, maar te oordelen naar de forums is ze geen technicus.

       • Vladimir

        Ten eerste vergelijk je Gods geschenk met roerei: de ene oogst, de andere volledig beeld, en dit zijn onvergelijkbare dingen, ten tweede de 3*** EXPEED4-serie en de D800 EXPEED3, en ten derde ging het over de fysica van de passage van lawaai. En ik begrijp je aanvallen niet.

       • Annatoly

        Om eerlijk te zijn, roept ze als beoefenaar ook twijfels op...
        Ik las haar polemiek met iemand die de D7200 kocht en prees het - ze bewees hem dat het geen zin had om over te schakelen naar 7200 - na 5 pagina's bleek dat ze zelf de D7200 al had gekocht en naar verluidt al in het bezit was van de D810 en D850 , verzekert ze al dat er geen betere camera is dan de D7200 en het bereik van de D7200 nog groter is dan dat van de D810 en dat ze naar verluidt 500 frames per dag schiet, enz.
        Ik heb daar nog nooit iets gezien dat echt een professional waardig is.. Het gevoel dat zomaar een vrouw gewoon algemene zinnen zegt..
        Ik begrijp eerlijk gezegd het algemene enthousiasme voor haar niet helemaal

       • Alexander

        "... Over Yulyasha, ze is een uitstekende beoefenaar, maar te oordelen naar de forums, is ze geen technicus."
        Het is beter zo'n beoefenaar te zijn en iets moois te maken dan een deskundige technicus te zijn, maar de vraag is wat kan?

       • Valery A.

        Met betrekking tot het verhaal met de d7200 - misschien draait het allemaal om het feit dat "Yulyasha een officiële Nikon-verkoopvertegenwoordiger is"?

       • 1Ds_Mk3

        Mensen stoppen met het cultiveren van de persoonlijkheidscultus.
        Yulyasha is Injun Joe. Niemand zag hem, maar iedereen hoorde iets. In feite is er niets dergelijks in haar foto's. Ieder van ons kan een "julya" worden als we dat willen. Neem de camera in de hand en ga fotograferen voor je plezier.

  • anonymus

   Het verschil tussen FF en crop is gemakkelijk te voelen bij ISO 800 en hoger.

   • Annatoly

    In de zin dat de D7200 schonere foto's zal hebben door een hogere werkende ISO?

  • Alexander

   Alleen de camerabediening is anders. Mogelijk DD. DD in d7200, bijvoorbeeld vergeleken met d5100, is "breder en dieper". De D5500 is een nieuwe camera, het is onwaarschijnlijk dat de verschillen in normale scènes merkbaar zijn.

 • Peter Sh.

  Geluiden zijn anders. Ruis bij hoge ISO's is in feite het gevolg van een onjuiste versterking van het signaal van de matrixcellen, door een gebrek aan licht en dus te weinig lading op de fotodiode.
  De CPU leest alleen dit signaal. Een ander ding is dat dezelfde processor verschillende firmware kan hebben, wat natuurlijk van invloed is op het eindresultaat.

 • Anna

  Goedeavond. Ik las een heleboel informatie en opmerkingen op uw site opnieuw en raakte volledig in de war ....
  Ik fotografeer op d90, ik denk erover om de camera te upgraden, ik overweeg deze optie. Maar ik las over het feit dat zo'n aantal megapixels de uitsnede niet ten goede komt. Zoals ik het begrijp, klagen ze ook over "wortel"-kleuren ... Is alles zo slecht?
  Ik fotografeer op 50 1.8, voor deze camera dacht ik erover om 35 1.8 of sigma 17-50mm f / 2.8 te nemen
  Ik hou van de zachte kleuren van de d90, ik ben bang dat de kleurweergave van deze camera me zal teleurstellen of maak ik me tevergeefs zorgen?

  • Michael

   Hoogstwaarschijnlijk tevergeefs. Download voorbeelden uit het netwerk, maar kijk of je tevreden bent of niet

  • Vitaly Nee

   Wees niet bang voor extra pixels - ze bestaan ​​niet :). En niemand neemt de moeite om de foto tijdens de verwerking te verkleinen. Maar bij het wijzigen van de geometrie van de foto zijn extra pixels goed, niet schadelijk.

   • Vladimir

    Denk je echt dat hoe meer pixels, hoe beter?
    2.-Wanneer u de beeldresolutie verlaagt, worden aangrenzende pixels niet gecombineerd tot één grote, vetgedrukte pixel, dit is echt, alleen als u weinig ruimte op uw flashstation heeft, niets meer, en tegelijkertijd de details verminderen ...

    • Vitaly Nee

     Je zult het niet begrijpen als je de D3200-processor niet eens kunt googlen. U gaat over Foma, u gaat over Yeryoma. En je begint jezelf tegen te spreken. Na zoveel uitleg is het makkelijker om ze te negeren. Kleine pixels hebben slechte kanten, maar het duurt te lang om het je uit te leggen.

     • Vladimir

      Ik hoef niets te "googlen". Ik gaf je een voorbeeld met 2 camera's, dezelfde matrices, maar met verschillende processors qua vermogen, en zei dat er in beide gevallen een andere werkende ISO zal zijn. En je begon een voorbeeld te geven van twee matrices, waarvan het botoppervlak 2,25 keer groter is dan de andere, en je probeert nog steeds alles van een pijnlijk hoofd naar een gezond hoofd te verplaatsen. Leer het matgedeelte en creatief succes voor jou.

      • Анатолий

       Maar Vitaly had gelijk.

      • Dima

       2,36

  • Vv

   Mijn vriend en ik filmden één gebeurtenis in een donkere kamer: hij zat op de D90, ik op de 7100. Alles samengevoegd tot één map. Bij het fotograferen met flits, het achter elkaar door de foto's scrollen en zonder naar de grootte van de foto te kijken, zijn de foto's niet te onderscheiden (ook in kleurweergave) - dat wil zeggen, met de Picture control en WB-instellingen hebben we de foto's snel gebracht van beide apparaten tot een zeer dichtbij resultaat.
   Eén ding echter: bij sommige getallen (met lage mobiliteit van het onderwerp) op de D7100 kun je de ISO verhogen naar 2500-3200 en fotograferen zonder flits, maar voor de D90 is dit helemaal geen werkbereik (IMHO 1600 is het meest extreem geval)

 • Nikita

  Geschikt voor commerciële fotografie? Zal een bruiloft met ISO 3200 ok zijn in een tempel?

  • dmc

   iso3200 op 7200?
   Ja, op deze 24 MP crop-matrices op 1600 rinkelt alles al van ruis.
   Wat de fuck 3200..

   • Анатолий

    Ik heb D7200 en D7100
    Op de D7100 zijn er dus al ruis bij ISO 200-400 en goed zichtbaar.
    Maar op de D7200 is ISO 6400 volledig operationeel. Ik kan zelfs foto's maken waar het oog de details niet kan zien. ISO 6400 werkt normaal gesproken zelfs voor het afdrukken van foto's en zonder kleurverlies en vervorming
    Bij ISO 10000 natuurlijk, ja, de beeldkorrels zijn geweldig

    • Vv

     Bij 7100, vanaf ISO3200, 'zweeft' de kleur en wordt bleek (dan moet je hem eruit trekken), maar ja - ik heb 6400 meerdere keren gebruikt, en er is nog iets over van de foto.

  • Michael

   Kijken naar welke verzoeken om fotokwaliteit. Als de tempel zich in een grote stad met rijke, veeleisende burgers bevindt, zal geen enkele oogst werken. Kijk: er zijn RAW's op het net, in reviews, incl. bij hoge ISO. Als het bij je past - neem het dan

   • Annatoly

    Elke oogst zal niet werken, zegt u?
    Uiteraard hebben ze niet gekeken naar de hiërarchie van Nikon-modellen in termen van de breedte van het dynamisch bereik
    In de eerste plaats in termen van fotolatitude - D800, in de tweede - D810, in de derde - crop D7200 - en daarna (met een slechter bereik) ging alles (zij het vol) - D610, D750, enz.
    Gewas kan vaak een voorsprong geven en een volledig frame geven. En in het algemeen is deze indeling in crop en full alleen van belang voor noobs die een maand geleden hun eerste camera kochten en zich tussen dezelfde noobs op een fotoforum registreerden.

    • Annatoly

     “Op de eerste plaats in foto latitude - D800”
     Lezen - D850

    • Виталий

     Anatoly zei goed en bekwaam. Alleen was ik nu verrast dat 810 lager is in DD dan 800, een beetje zoals een camera, iets nieuwer. Nou, als dat zo is, dan geloof ik dat.

     • Michael

      Typfout, wat is er mis?

  • Annatoly

   Niet helemaal normaal - maar heel acceptabel.
   Bij het werken in ISO 3200 is verdere ruisonderdrukking vereist. o de kleuren zullen heel acceptabel zijn - ze zullen niet drijven.

 • Andryukha

  Ik kocht de D7100, ik kreeg een exemplaar met minpunten, ik moest het terugsturen, dus ik denk erover om een ​​andere te nemen, maar ik denk aan de D7200, is het het teveel betaalde waard, en is het echt beter dan de vorige versie, vertel het me alsjeblieft!

  • Sergei

   Kijk naar het teveel betaalde. Als het $ 100 is, dan is het zeker de moeite waard. Het is in alle opzichten iets perfecter, behalve het bovenste scherm. Ik heb net in onze winkel gekeken: D7100+18-105mm $973, D7200+18-140mm $1081. Voor mij is de keuze duidelijk.

  • Denis

   en D7100 met sigma 17-50 is buggy, maar D7200 is dat niet :)

   • Анатолий

    Waarschijnlijk is de D7100 met elke sigma buggy
    Gisteren merkte ik voor de derde keer een scroll-glitch op en realiseerde me pas dat er altijd een sigma 17-70 was met glitches
    Verwijderd, werkte

 • Andryukha

  Mensen, neem het niet voor de hand, help wie kan, met de profielinstellingen, of wat de taak is, want als ik portretten maak, zijn de foto's niet scherp, vlak, het dynamisch bereik is niet significant zichtbaar, meer zeepachtig, met sluitertijd is alles in orde, niet lager dan 1/60, ik regel het diafragma en de ISO, vertel me alsjeblieft over de instellingen, hoeveel heb ik niet opnieuw gelezen, niet herzien, maar ...

 • Aleksandr

  Om eerlijk te zijn, al je redeneringen dat "... ik heb Pasternak niet gelezen, maar ik denk dat het g ... o", is op de een of andere manier niet het geval. Ik gebruik ook Nikon, en ik weet ook hoe ik technische specificaties moet lezen, vergelijk deze kenmerken op de relevante bronnen. En daarom zijn er hier een heleboel takken over absoluut niets, zoals: "... Maar ik zal de mijne (7000, 5100 en dergelijke) niet veranderen voor 7200 ..." Interessant en belangrijk, ik denk dat dit de mening van een gebruiker van de 7200. Gevorderd en begripvol. Waarom? Ja, want als de 7200 de eerste camera in een persoon is, waarom dan, zoals ze zeggen, de beste zoeken. Maar de kwestie van upgraden om verschillende redenen, bij 7200 is dit al een dilemma. Vooral als je een gevorderde (of anderen beschouwen je als zodanig) amateurfotograaf en "op bruiloften" betaal je de apparatuur niet, en geld verbrandt je "dijbeen", zoals Shukshin zei. Maar hier zijn er helaas bijna geen opmerkingen van echte gebruikers van de 7200 die kunnen helpen bij de beslissing. Enkele argumenten over de stagnatie van Nikon. De mening is subjectief. Maar geïnspireerd door mensen die, gezien het aantal reacties hier, geen tijd hebben om te schieten. Er zijn banktroepen en nu zie ik dat er ook experts op het gebied van bankfoto's worden gevormd.

  • Alexander

   ... Maar hier zijn er helaas bijna geen opmerkingen van echte gebruikers van de 7200 die kunnen helpen bij de beslissing ...
   misschien was het apparaat een succes en hebben degenen die het bezitten gewoon geen zin om te bewijzen en te argumenteren
   Ik heb bijvoorbeeld gewoon geen tijd voor deze nutteloze activiteit, omdat
   Ik bezit en ben tevreden met de d7200
   vriend heeft d7000
   we communiceren vaak met hem en geloof me, er zijn een aantal momenten in de d7200 die ik persoonlijk leuk vind en ik heb er geen spijt van dat ik dit specifieke apparaat heb genomen.
   En tot slot: ik ken mensen die interessante dingen maken voor hele goedkope apparaten waardoor ze er goed uitzien en overwegen, en ik ken mensen die topapparaten hebben, waar je langskomt en niet stopt omdat het leeg en niet interessant is.

   • Aleksandr

    Al gekocht. Ik ben al aan het fotograferen en ik ben blij)

 • Pokemon

  D7200 verplaatst naar het archief op de Japanse site Nikon. Zoals de d5500. In de loop van het volgende jaar zullen aandelen worden verkocht.

  • Annatoly

   Wie heeft tijd - laat hem tijd hebben om te grijpen
   De camera is zeer, zeer goed.

 • Annatoly

  Over het stroomverbruik van de D7200
  Het apparaat is een nieuwe D7200 - onlangs gekocht
  Ik heb de batterij voor de tweede keer opgeladen - in totaal zijn er 500 opnamen in het apparaat gemaakt. Dat wil zeggen, er wordt één lading van ongeveer 250 frames verkregen

  • Alexander

   en een reeks vragen
   1 gebruiksinterval van het apparaat van opladen tot opladen (dag uur maand)
   2 foto's of video's
   3 Wifi ingeschakeld of niet
   4 hoe lang is de preview- en postweergave ingesteld in de instellingen
   5 of de helderheid van het scherm is gewijzigd in de instellingen
   6 lens met autofocus of schroevendraaier
   7 de ingebouwde flitser gebruiken

 • Alexey

  maar over het geluid is interessant in vergelijking ...
  http://camspex.com/ru.comparison.php?camera1=Nikon+D7000&camera2=Nikon+D7200

  • Alexey

   voor mij heeft de 7200 + een aanzienlijk verhoogde buffer en een stereomicrofoon, hoewel het voor een camera als het vijfde been van een hond is, maar nog steeds leeft))), en qua prijskaartje niet erg bescheiden is afgebroken van zijn voorgangers (

 • draagvermogen

  Goedemiddag! Wie gebruikt wat voor glas op deze camera tijdens het reizen (landschappen, portretten tegen de achtergrond van landschappen) ???

  • anoniem

   Hoewel een beetje laat, kan het van pas komen. Kit Nikon 18-140 (natuurlijk op reis) met verloopfilter, Nikor 35mm F1.8 voor binnen, Sigma 17-50 F2.8 EX DC OS voor binnen en voor portretten met goede scherpte. Wat betreft portretten tegen de achtergrond van kerstbomen - belichtingscorrectie tot - 1,5 (voor het geval dat).

 • Irene

  Goedemiddag! Kunt u mij vertellen of er een volledige review gepland staat voor deze camera?

  • Vv

   Helaas heeft Arkady de laatste tijd niet veel camerareviews gehad. De D7200 verschilt niet veel van de D7100. Lees de recensie over de D7100

 • Denis

  Добрый день
  Vertel me alsjeblieft waar je de d3100 in kunt veranderen (er is een standaardlens 18-55, 18-200, MS Helios 81M 2/53)

  Keuze uit gebruikt (7200 body - 13-14 duizend UAH met kilometerstand tot 17k of geld gooien en naar full frame gaan)
  Foto binnenshuis met twee constante lichtbronnen Godox SL60W (afstand tot de paspop is ongeveer 1-1.5 meter)
  Je hebt een goede vergroting nodig voor onderwerpfoto's, meestal kleine details op kleding in de vorm van kleine knopen en cijfers op tags, kleine logo's) 18-55 brengt kleine details heel goed en kan heel dicht bij het object worden gebracht, wat niet kan worden gezegd ongeveer 18-200)

  Vertel me alsjeblieft welke lens ik het beste kan nemen als vervanging voor 18-55:

  1) Sigma 17-50/2.8os (UAH 6000)
  2) Nikkor 35mm f/1.8G AF-S DX (gebruikt UAH 3500)
  3) Nikkor 17-55 (van ebay-veilingen) $ 350-400 (maar hij geeft me dezelfde verhoging als 18-55) en is het de moeite waard om zo'n bedrag te betalen voor een foto van kleding of moet ik sigma 17-55 nemen? )

  Of het is mogelijk om d500 ($ 1k) te overwegen of een full frame + lens te nemen voor dit geld
  Als een full frame, welke dan... en welke lens te nemen of een keuze te maken voor de d7200, die naar mijn mening volledig aan mijn behoeften moet voldoen

  Vertel me alsjeblieft
  асибо а ответ

  • Denis

   Foto toegevoegd van kleine details die gefotografeerd moeten worden

Voeg een reactie

Auteursrecht © Radojuva.com. Blog Auteur - fotograaf in Kiev Arkadi Shapoval. 2009-2023

Engelse versie van dit artikel https://radojuva.com/en/2015/03/nikon-d7200/

Version en español de este artículo https://radojuva.com/es/2015/03/nikon-d7200/