Dankbetuigingen

Dankbetuigingen

De foto toont de gekochte camera met een gedoneerde lens (bovendien heb ik op eigen kosten een paar adapters gekocht)

ik druk uit enorm bedankt aan iedereen die heeft geholpen fondsenwerving op een Sony a7 (ILCE-7) camera om reviews te schrijven over Radozhiv. De camera is gekocht voor 20.999 UAH. Arkadi Shapoval.

UPDATE: in 2020 is de camera vervangen door Sony a7III.

Voeg een reactie toe:

 

 

Opmerkingen: 68, over het onderwerp: Bedankt

 • Cheslav

  Aaaaah super!!! Proficiat aan jou, Arkady en ons met de nieuwe camera en toekomstige interessante recensies

 • Alex de Kairoy

  Gefeliciteerd!!!
  Veel succes met je nieuwe technologie!

 • Vladimir Morgunov

  Maakt ze video's? Ik wil een test doen!

  • Dmitry

   Goede aankoop.
   Zelf gebruik ik de D300S, D7000 voor werk (reportage), ik schiet mijn huis op film. Ik wilde alleen deze A7 kopen, totdat de tweede versie uitkwam. Het zal interessant zijn om haar werk te zien en te lezen.
   Arkady, een speciale en grote dank aan u voor uw werk ten behoeve van de samenleving. In onze tijd van reinheid en individualistische idealen is dit bijzonder waardevol.

 • Alexander Malyaev

  Gefeliciteerd! Hoezo? Immers, zoals 2/3 scoorde alleen?

  • Arkadi Shapoval

   Ik voegde mijn eigen geld + de dollarkoers toe (het ingezamelde geld werd omgezet in dollars, de dollar groeide, in plaats van de verwachte 1400 was 1235 genoeg). Bovendien keken ze me vanwege de situatie in het land heel "schuin" aan dat ik geld aan het inzamelen was voor een "snuisterij" in plaats van geld in te zamelen voor weet je wat. Daarom besloot ik het probleem met de Sony a7 snel af te sluiten.

   • Vasily

    Nou, de activatie is er. Is het rustig in Kiev?

  • Alexander Malyaev

   En ik begreep alles: de verkoop van 'materiële activa' en een sprong in het diepe.

   • Arkadi Shapoval

    Welnu, "materiële activa" werden veel eerder verkocht.

 • Victor

  Gefeliciteerd!
  We wachten op nieuwe recensies! )

 • Sergei

  Gefeliciteerd Arkadi. Na enige tijd wachten we op een uitgebreide review van de camera zelf, of een aanvulling op een bestaande review. Tijdens het gebruik zullen nog enkele nuances naar voren komen.
  Ik stel voor om een ​​collectie te openen op LA-EA4, zoals ik al zei. En wie wil incasseren voor “weet je wat..” laat die maar incasseren voor wat ze willen. Maar het is beter om kennis te laten verzamelen met behulp van boeken, en niet met de hulp van een zombie ... Je kijkt en ze zullen uitzoeken wat ze moeten verzamelen.

 • anonymus

  Ik begrijp dat de review van de camera voor de deur staat, maar wat zijn toch de eerste indrukken?

  • Sergei

   De recensie is al geschreven. U vindt deze in de betreffende rubriek.

 • Eugene

  Gefeliciteerd, Arkadi! Door gezamenlijke inspanningen, jouw werk en INTUSIASM is het doel bereikt. Laat de sluiter van de camera beter tjilpen dan de sluiter, je weet zelf wat. We wachten op nieuwe recensies en creatief succes!!!!!!!

 • Sashko Fujifilm X-E2

  Gefeliciteerd Arkadi. Laat deze camera je lang van dienst zijn en help je nieuwe geweldige recensies te maken. Bedankt aan iedereen die heeft meegewerkt aan de inzameling!!!

 • IgorS

  Gefeliciteerd!!! Ik wens dat enthousiasme en creatieve ideeën niet vervagen!

 • sergey

  Gefeliciteerd Arkady! En laat Ray lachen….

  • Arkadi Shapoval

   In de laatste videoreview voor Vega-11U is het laatste nummer OST van Eva, Rey is blij :)

 • Dmitry

  Gefeliciteerd Arkady!

  Ik respecteer echt uw wens om geld in te zamelen en uit te geven aan onze gemeenschappelijke zaak van de wereld - fotografie. In de nabije toekomst zal ik ook proberen een beetje bij te dragen aan uw onkosten. Ik wens Radozhiva voorspoed!

 • jury

  Arkadi, gefeliciteerd! Heb je het bij Rosette gehaald? Hebben ze je cadeaus gegeven samen met de camera? :)

  • Arkadi Shapoval

   Ja.

   • jury

    het is dubbel leuk :)

 • Rodion

  Gefeliciteerd met uw aankoop!
  ZY Hoe heb je de ContaxRF-NEX-adapter gemaakt?

  • Arkadi Shapoval

   Ik heb een zelfgemaakte gekocht, het kostte me meer dan alle anderen, er is ook een adapter voor Minolta, ik ben alleen vergeten deze aan de foto toe te voegen. Ik moet meteen zeggen - er zijn twee Jupiter-8's voor Contact (zwart-wit), ze werken prima, de sluiter en de matrix blijven niet hangen. Recensies wel, maar niet allemaal tegelijk.

   • Rodion

    Ik wil dit ook doen, maar ik heb een spiegelreflex ...

 • oleg

  Podakuni en Kosenko hebben een vergelijkende test gedaan van deze camera met Fuji, het is in alle opzichten slechter. De keuze voor de A7 is dus nogal amateuristisch.

  • anonymus

   podakuni ontvangt dividend voor het adverteren van fuja - dus het is niet verrassend

  • lynx

   Laat je niet misleiden door jeans!
   ten tweede, onderscheid - een volledig frame voor beoordelingen van handmatige optica en een uitsnede voor "alles fotograferen".

   • Sashko Fujifilm X-E2

    Jongens, over Fuji, Sashko is boos en teleurgesteld, ik bleef Fujifilm X-E2 voor jullie prijzen, maar nu neem ik mijn woorden terug. Fujifilm X-E2 is een goede camera in termen van beeldkwaliteit, mooie JPEG-kleur, instellingen en controle, het is geweldig, MAAR na anderhalve maand actief gebruik en het in mijn jaszak slepen, wreef ik de boven- en onderkant covers (die van zilver zijn, die op de officiële website zeggen dat ze zogenaamd zijn gemaakt van metaallegeringen), en dus scheen ZWART plastic in het versleten "metaal", in het algemeen is er niets dan woede, ik kan me voorstellen wat de "metalen" Fujifilm X-E2 zal eruitzien na een half jaar actief gebruik, wanneer al het "metaal" van de behuizing zal slijten en zwart plastic zal schijnen in de geschaafde zilveren behuizing. Over het algemeen is de technologie van hun "metalen behuizing" als volgt: er wordt een zwarte plastic behuizing genomen en er wordt zilververf op gespoten, en voila!!! we krijgen een lichaam gemaakt van "metaallegering". Verbrand ze in de hel! Koop geen Fujifilm X-E2!!!
    Sonya die Arkady voor zichzelf nam, is in ieder geval eerlijk gemaakt van plastic dat niet zal loslaten, en zoals Lynx al zei, zal het volledige frame toch iets interessanter zijn dan de KROP van Fuja.

    • Arkadi Shapoval

     ZOMG HET DRAMA

    • lynx

     Facepalm

    • anonymus

     Sashko Fujifilm X-E2. Haast in oordeel en verandering van religie hebben je de titel van alfamannetje ontnomen. Probeer REKAM. Misschien heb je deze keer geluk.)

    • varezjkin

     prullenbak verhaal ... hier ga je, oma, en ... Fuji.

    • Logitech

     dus schrijf ze een brief, eis en je wordt beloond, ik hoorde een batterij lekken in een Apple-muis, dus de winkel stuurde hem geld voor zowel batterijen als een muis, en zelfs een beetje meer, en ze zullen jou misschien ook sturen hoewel xs sorry, de komma werkt niet, de punt werkt ook niet

     • Sashko Fujifilm X-E2

      Al geschreven. Ze antwoordden dat de bovenkant en de HELFT (!) van de onderkant (die naar de lens kijkt) zijn gemaakt van WIT metaal (vermoedelijk aluminium), waarna er een ZWARTE primer op is aangebracht en er al ZILVEREN verf op de lens is gewreven. ZWARTE primer :) Het blijkt dat ik tot nu toe alleen ZILVEREN verf heb ingewreven en de ZWARTE primer was zichtbaar, dat is wanneer de primer is gewreven en het witmetaal is blootgesteld, dan komt alles in orde !!! Ze schreven dat er geen reden was om je zorgen te maken, ze vertelden me om met een afbladderende zilverzwarte camera te gaan, en ze zeiden dat het er zelfs VINTAGE uit zou zien :) Ze zeiden dat het gebeurde omdat ze plotseling geen witte primer meer hadden, en ze geprimed 15.000 stuks apparaat wat was, dat wil zeggen, zwarte aarde :)

      • anonymus

       Uhaha, het betekent wrijven en wrijven, de betekenis van het leven verschijnt!))

    • Sergei

     Ja, je kunt het tastbaar begrijpen - plastic of metaal. De A7 heeft geen "eerlijk plastic", maar metaal. Alleen de voorkant is van plastic.

   • oleg

    mensen verkopen hun full-frame DSLR's om Fuji te kopen - omdat het gewicht zoveel lager is, zijn de foto's vaak beter. A7 is de meest budgetvriendelijke optie voor een full frame en de kwaliteit is geschikt

    • Arkadi Shapoval

     niemand maakt ruzie

    • Alexander

     Ja. Nou ja, natuurlijk))) Er bestaat zoiets als zelfhypnose. Je wilt het geloven, maar het is absoluut niet waar. Het zal me niet verbazen als je nog steeds een gelukkige eigenaar van Fuji bent))

 • Charles

  Gefeliciteerd, Arkadi!

 • Oleg

  Arkadi, GEFELICITEERD!

  Aan de camerafoto te zien volgt er binnenkort een test van mijn favoriete Helios-103 lens. Ik heb verschillende Contact-Kyiv lenzen, naast een paar stuks Helios-103 zijn er gebruikte Jupiter-11 en Jupiter-12 gekocht als aandenken, er is ook Jupiter-8m (maar je hebt zijn test al). Ik kan Jupiter-11 en Jupiter-12 passeren om te testen, zonder tijdslimiet, d.w.z. als het werkt, dan werkt het.

  Met vriendelijke groet,
  Oleg

  • Arkadi Shapoval

   Als er maar "Jupiter-11 11/4" op Jupiter-135 staat (en niet "JUPITER-11 1: 4 F = 13,5cm P") en het is in de buurt van Contact-Kyiv. Maar Jupiter-8M voor Contact-Kyiv zal interessant zijn, ik heb geen versie voor Contact.

   • Oleg

    Jupiter-11 en Jupiter-8M staan ​​beide onder Contact-Kyiv, ik hoop dat het komend weekend mogelijk is om over te stappen. Dus ik realiseerde me dat Jupiter-12 niet nodig is, omdat. heb je die van jezelf?

    • Arkadi Shapoval

     Ik herhaal nogmaals, ik heb Jupiter-11 niet nodig, die de naam "JUPITER-11 1:4 F = 13,5 cm P" heeft, ik ben alleen geïnteresseerd in de andere naam "Jupiter-11 4/135".

 • Oleg

  Ik heb de lijst met geteste lenzen bekeken, Jupiter-8m Contact-Kyiv is niet getest, ik kan het ook voor testen indienen, zonder tijdslimiet

  • Arkadi Shapoval

   Het zal geweldig zijn.

 • ik heb

  Ik heb al heel lang Helios-103 84g en twee Jupiter-8M 69g en 60 jaar. Ik heb de adapter zelf gemaakt. Gebruikt met J1. Nu en hier zullen er reviews zijn van deze bril in full frame, interessant. Het is het waard. De Yu8M is zacht en de G-103 tekent zijn filmpatroon merkbaar en op het digitale, draait hij goed.

 • ik heb

  het zou ook interessant zijn om 2x en 3x lenslenzen te testen met
  goedkope plastic zeepbakjes,
  maar ze zullen op de een of andere manier moeten worden gesneden of gedraaid,
  ze zeggen dat er meesterwerken worden verkregen

  • anonymus

   Met zo'n maatwerk wordt het vignet wild en in plaats van een foto krijg je vanaf een afstand van ongeveer een halve meter een blik in het deurgas.

   • wat

    waarom denk je dat. trouwens, deze soaps zijn full-frame, dus de lenzen gaan geweldig op Sony, je knoeit gewoon nog niet

    • anonymus

     Het ging dus over filmzeepbakjes? Nou ja dan. Dus, hoe focus je? Met het diafragma is de vraag opnieuw. En de output is op zijn best lomography.

     • ik heb

      dus het is nodig om een ​​helicoïde te maken, alles is natuurlijk menselijk, als het maar niet als een meesterwerk werkt

    • Mikola Fedorovich

     Niet de moeite waard de huid vychinkuyu

     • anonymus

      Voor sportieve interesse kun je draaien, maar niet meer

  • lynx

   uh-huh... en ook brillenglazen en gedemonteerde oude theaterverrekijkers.

   • wat

    je hoeft alleen maar te neuriën. een la la

 • Ga!blin

  Geweldig nieuws!
  Nu kunnen we uw lensrecensies van meetzoekercamera's lezen.

  Trouwens, heb je de Contax RF-NEX adapter van E-bay gekocht of heeft een van de bekende vakmensen eraan gewerkt?
  Ik zou heel graag een vergelijkbare adapter van Kyiv-Contact naar Samsung NX willen vinden, of weten bij wie je voor zo'n adapter terecht kunt.

  • Arkadi Shapoval

   Ik vond net een advertentie op een lokale vlooienmarkt, gemaakt door onze ambachtslieden. De adapter werd genomen onder Jupiter-12 en Jupiter-3, die veel lof toezwaaiden.

   • Ga!blin

    Bedankt voor het antwoord.
    Ik vond een vergelijkbare adapter voor NEX op OLX, de man heeft hem zelf gemaakt. Maar hij zei dat het niet mogelijk zou zijn om het opnieuw te doen op Samsung NX, aangezien het werkende segment van de Samsung langer is dan dat van Sony.

   • Mikola Fedorovich

    Met deze adapter alle lenzen. behalve Jupiter12, werken ze goed. Jupiter12 heeft een achterste vertex brandpuntsafstand: 7,53 mm. Het zal niet werken zonder te dansen met tamboerijnen op de NEX.

    • anonymus

     De NEX en A7 hebben exact dezelfde mounts.

    • Arkadi Shapoval

     Een beetje hoger schreef ik al dat de Yu-12 prima werkt, de Sony a7-matrix en sluiter houden niet vast (hoewel het behoorlijk eng is als het achter de matrix wordt geïnstalleerd).

 • Andrew

  Arkadi, hallo! Misschien niet helemaal ter zake, maar zo'n vraag: hoe gedraagt ​​het a7-beeld zich in de zoeker bij zeer slechte verlichting (bijvoorbeeld een kamer van 20 vierkanten, een lamp van 100 watt)? Is het in de context van het gebruik van handmatige optica dat het comfortabel is om de focus te vangen? nou ja, of zo - hoe comfortabeler, ff SLR of evi? Het is duidelijk dat de vraag uiterst subjectief is, maar het is erg interessant om uw mening te horen.

  • Arkadi Shapoval

   De JVI- of EVI-vraag vereist een tiental pagina's met een antwoord.

   • Andrew

    Welnu, kunt u kort omschrijven wat slechter/beter is? Heb je erover nagedacht om een ​​materiaal over dit onderwerp te schrijven, waar zullen je gedachten hierover zijn? Ik denk dat deze vraag niet alleen mij zal interesseren.

  • Sergei

   Ze hebben het mij niet gevraagd, maar ik zal antwoorden. Bij weinig licht hield ik persoonlijk niet zo van scherpstellen met handmatige lenzen met EVI op de A7. Bij weinig licht is peaking praktisch nutteloos - u moet de scherpte visueel opvangen. En als je het diafragma een beetje afdekt, dan is het best lastig. De moeilijkheid ligt in het gebrek aan vertrouwen dat hij kreeg in focus - je moet een slechte foto van een hele slechte foto rukken. Toegegeven, ik moet zeggen wat er is gebeurd, met alle ongemakken, 80% van de hits. Dit zijn mijn persoonlijke observaties van fotograferen in een donkere kamer. Het licht kwam alleen van achter mijn rug (de deur naar de verlichte gang). Als de lamp in de kamer aan is, ook al is deze 100 watt, dan is niet alles zo slecht. In ieder geval kunnen we stellen dat de A7 gewoon gemaakt is voor handmatige optica.

 • Dmitry

  Ik kijk al heel lang naar deze camera. Voor mijn werk heb ik geen full frame nodig en ik fotografeer voor mezelf op film, maar ik heb het kleine gewicht en de mogelijkheid om het op een motorfiets te dragen omgekocht met Sovjet-lenzen waarvan ik het niet erg vind dat ze breken of verliezen. En ze nemen ook niet veel ruimte in beslag. Maar de tweede versie kwam uit (die met de stabilisator). Over anderhalve maand heb ik een verjaardag, ik denk om mezelf een cadeau te doen. Dat zijn gewoon interessante indrukken uit de camera van een echte gebruiker.

Voeg een reactie

Auteursrecht © Radojuva.com. Blog Auteur - fotograaf in Kiev Arkadi Shapoval. 2009-2023

Engelse versie van dit artikel https://radojuva.com/en/2015/01/you-are-not-alone/

Version en español de este artículo https://radojuva.com/es/2015/01/you-are-not-alone/