antwoorden: 136

 1. Dmitry
  07.07.2022

  Hallo allemaal, ik heb besloten om mijn 3 kopeken in te brengen en Arkady te bedanken voor het advies, waarvan ik gebruik heb gemaakt, bedankt Arkady! Ik filmde in de nieuwe tempel, maar in de kelderverdieping zonder ramen, met een johannesbroodkroonluchter onder het plafond en 3 kaarsen (een echt sacrament). Als ik de flitser niet had genomen, zou ik het hele ding hebben gezakt, geen diafragmaverhouding zou genoeg zijn geweest, en het verhogen van de iso dreigde in de slecht verlichte kamer met grote geluiden. Alles bleek geweldig, de belangrijkste punten ontbraken niet. Hier is de uitrusting: nikon 7100, tokina 124 (alleen op het algemene frame van de straat), nik. voor een close-up, gebruikelijk in de hal met pictogrammen - matrix), flits in M ​​​​modus met een diffuser in de vorm van een mini-softbox (voor een afstandsschot - 35/1,8 kracht in het voorhoofd, voor een close-up - 2.8/1000 en draai omhoog). En natuurlijk fotograferen in een onbewerkt bestand, dat zich tijdens de verwerking enorm uitstrekte (zonder dat, Khan). Focal 5200 was genoeg, maar idealiter zou het 1 zijn geweest.

  antwoord

  • Dmitry
   07.07.2022

   ja dat was ik vergeten, de sluitertijd is 1/125 (geen enkele onscherpte) en natuurlijk de M-stand.

   antwoord

   • B.R.P.
    07.07.2022

    Waar komt bij zo'n sluitertijd, bij gebrek aan sterke dynamiek, en zelfs met een flitser de onscherpte vandaan?

    antwoord

  • B.R.P.
   07.07.2022

   BB kan ook tijdens de onbewerkte verwerking worden gewijzigd.

   antwoord

 2. Laad meer reacties...

antwoord

 

 

boven
mobiel computer