antwoorden: 243

 1. Mark
  25.03.2023

  Hallo, bedankt voor de beoordeling. Vertel me, als je de Zenith 39 door de M42-M122-adapter steekt, zal het dan werken?

  antwoord

  • B.R.P.
   25.03.2023

   Nee. Dit is een meetzoekerlens. Geschreven aan het begin van de recensie.

   antwoord

  • Andrij
   25.03.2023

   macro.

   antwoord

 2. Виталий
  06.03.2024

  Dag Allemaal! Iedereen die met deze lens heeft gefotografeerd, vertel het mij alstublieft. Heb je macroringen gebruikt? Is het de moeite waard om ze te installeren en hoeveel?

  antwoord

  • Arkadi Shapoval
   06.03.2024

   Het aantal ringen (hun lengte) is afhankelijk van de vergrotingsfactor die u wilt verkrijgen. Of het de moeite waard is of niet, hangt af van wat je gaat fotograferen.

   antwoord

   • Виталий
    06.03.2024

    Zoals ik het begrijp, zijn schetsen zoals die van jou zonder ringen gemaakt! Wat wordt getoond in de voorbeelden van Vladlena, is dit al met macroringen?

    antwoord

   • Stanislaus
    13.05.2024

    Ik installeerde het op mijn Rebel XTi “I61”, een afstandsmeter, via 2 sets vergrootringen voor Zenit. De veelheid spreekt mij aan. Vooral voor opnamen uit de hand, en ik heb geen statief. Maar het diafragma wordt ook kleiner. Al denk ik dat dit voor een dergelijk objectief niet fataal is. Maar de scherptediepte is schandalig klein)) Ik maak foto's uit de hand, en daarom zijn er veel fouten, vooral bewegende doelen))) maar dat is het mooie van fotojagen.

    antwoord

   • Rodion
    13.05.2024

    Ik raad Vega-11U ten zeerste aan voor dergelijke doeleinden. I-61 is er veel, veel inferieur aan, vooral in macro.

    antwoord

  • Rodion
   06.03.2024

   Kun je me in ieder geval vertellen op welke camera je de lens gaat plaatsen?

   antwoord

   • Виталий
    06.03.2024

    Ik heb een Nikon-uitsnede!)

    antwoord

   • Виталий
    06.03.2024

    Het is duidelijk dat dit uitsluitend creatieve “verwennerij” is. Ik vroeg me gewoon af: heeft het zin om er macroringen op te plaatsen, of is het beter als een onafhankelijk ding?

    antwoord

   • Rodion
    07.03.2024

    Zelfs zonder ringen zal hij al een zeer korte scherpstelafstand hebben, als we het over Nikon F hebben. Als je het echt wilt, kun je bovendien een set Sovjet M42-macroringen kopen, maar naar mijn mening is deze lens er niet één. van degenen die op grote macroschaal kunnen werken met behoud van een redelijke beeldkwaliteit.

    antwoord

   • Виталий
    07.03.2024

    Спасибо!)

    antwoord

 3. Laad meer reacties...

antwoord

 

 

boven
mobiel computer