Canon CZK-prestaties

Het artikel is bijgewerkt en verplaatst. hier.

Voeg een reactie toe:

 

 

Opmerkingen: 17, over het onderwerp: Canon CZK Performance

 • Paul

  Interessant is dat 7d productiever is dan de meeste FF's. Heb je de rekenformule zelf bedacht?

  • Arkadi Shapoval

   Ja, ik heb het zelf bedacht, hier zijn de verklaringen - https://radojuva.com.ua/2012/07/nikon-the-best-slr/ en ook Nikonov, gewassen halen ff

  • Draaikolk

   Dus 7d heeft ook twee ingebouwde processors, in tegenstelling tot de meeste FF's. Op het moment van release was 7d de snelste canon-camera, als je het wiskundige apparaat aanzet, blijkt het ongeveer ~ 250 megabytes per seconde te zijn :)

   Advies aan de auteur om te herberekenen volgens de gemiddelde grootte van het RAW-bestand + Large JPEG, anders zijn megapixels op de een of andere manier niet serieus :) plus de camera kan bijvoorbeeld een serie van 14 fps maken, maar schiet eigenlijk 14 frames per seconde en gaat 15 seconden uit, in feite zal eeuwig fotograferen met 6k / s productiever zijn (hallo, D7000, die "minder productief" is dan 60d).

   Over het algemeen zijn dit soort berekeningen nogal controversieel, heeft het zin om de geproduceerde megapixels bij te houden? Lushpayka 40D zal betere resultaten behalen voor rapportage (waar deze prestatie alleen maar belangrijk is) dan 60d of de tweede cent.

   Veel succes en bedankt voor je project, uv. Arkadi :)

   • Arkadi Shapoval

    Dit artikel is niet gericht op serieuze conclusies, het is een nutteloze interesse in de output van het voltooide beeldvolume in JPEG op camera's.

 • Andrey Kuryanov

  Beter dan alle tekenen - persoonlijke ervaring met het gebruik van verschillende camera's. Ik heb een film Canon EOS-5, digitale Canon 10D, Canon 1D mark IV, voor het vierde merkteken was er een Canon 1D mark II N. Mark-4 is gewoon een beest! Het is een plezier om te werken. Maar de prestaties van camera's zijn direct gerelateerd aan de snelheid van geheugenkaarten. Dit mag niet vergeten worden! Plaats een langzame kaart in de meest productieve camera en de prestaties van de camera zullen dramatisch dalen. Er zijn situaties waarin je een reportage maakt, en alle voorraden snelle kaarten zijn al vol, en in de voorraad, voor het geval er oude kaarten zijn van 2-4 GB en met een snelheid van niet meer dan 20-30 mb , dan is het gevoel onuitsprekelijk.

  • Arkadi Shapoval

   Daarover gesproken, je moet de buffer niet vergeten, met een goede buffer zul je in sommige gevallen het verschil niet voelen met verschillende geheugenkaarten.

 • anonymus

  Beste Arkadi! Leg alsjeblieft uit, is het volgens jou mogelijk om de buffering van camera's te "upgraden" in de vorm van flitsen, of heb ik alles volledig door elkaar gehaald en ben ik alleen maar aan het fantaseren?

  • Arkadi Shapoval

   Ik heb me niet beziggehouden met flitsen om de framebuffer te vergroten, ik denk dat dit onmogelijk is, omdat een heel echt fysiek apparaat verantwoordelijk is voor de buffer.

 • Andrey Kuryanov

  Met een langzame kaart slaat de buffer niet op :) Persoonlijke ervaring :) De Canon 1D mark IV heeft de beste buffer, maar een langzame kaart is alles.

  • Arkadi Shapoval

   Houd er rekening mee dat ik over een aantal gevallen heb geschreven, en niet over de hele zaak in het algemeen. Ik ben het met je eens, maar zelfs hele snelle kaarten zijn niet genoeg om in snelle bursts in RAW te fotograferen.

 • Andrey Kuryanov

  Ik heb een snelle kaart (90 mb/s - 26 RAW-frames (full size) - een continue serie op 10 fps, als je de verkleinde grootte van RAW-bestanden 2 en 4 keer in de instellingen zet, wordt de serie nog meer vergroot.

  • Arkadi Shapoval

   26 frames - voor 3 seconden van de serie.

   • Vladislav

    Arkady, een zeer goede site, bedankt voor het gigantische uitstekende werk.

    Maar ik kan op geen enkele manier een artikel vinden over het gebruik van oude Sovjet-lenzen op Canon-camera's, in plaats daarvan verwijst de link door naar het artikel "Canon CZK Performance"

 • Lisa

  Is het de moeite waard om een ​​kenon 1100 te nemen?

 • Leeuwenkoning

  Vladislav

  https://radojuva.com.ua/2011/12/optika-na-canon-old-lens/

Voeg een reactie

Auteursrecht © Radojuva.com. Blog Auteur - fotograaf in Kiev Arkadi Shapoval. 2009-2023

Engelse versie van dit artikel https://radojuva.com/en/2012/10/canon-super-perfom/

Version en español de este artículo https://radojuva.com/es/2012/10/canon-super-perfom/