Beoordeling van Industar-29 2.8/80

Lensoverzicht INDUSTAR-29 1:2,8 F=8cm P van Rodion Eshmakov hier.

Voeg een reactie toe:

 

 

Opmerkingen: 54, over het onderwerp: recensie van Industar-29 2.8/80

 • Alexey

  Interessant is dat Evtifeev hem bekritiseerde. Ze zeggen dat de scherpte voor mij onvoldoende is en dat het contrast niet hetzelfde is. Instantie verschil?

  • Igor_K

   Er was nog wel een verschil in exemplaren in de I-29. Ik had de mogelijkheid om 2 exemplaren te proberen, dus een was echt een beetje scherper en meer contrast. Maar mijn persoonlijke mening: en "Salyut S" is verre van "Hasselblad" en "Industar 29" - het zal erger zijn dan "Biometars". Daarom heb ik ze ooit veranderd in "Kyiv 60" van "Wave 3 MS" en was hier erg blij mee. “Wave 3” is zowel scherper als contrastrijker en de kleurweergave is helderder. Arkady heeft waarschijnlijk een redelijk geslaagd exemplaar van de I-29 in de review staan. Toen ik naar de foto uit de recensie keek, kon ik mijn ogen gewoon niet geloven, hoewel ik me de verhalen van de "foto-oudsten" over de geweldige salutov-staflid herinnerde. Maar in 1986 - persoonlijk vond ik hier geen bevestiging van, waarschijnlijk was er niet genoeg ervaring.

 • Vv

  2 Arkadi.
  Doe bijvoorbeeld iets met aanhalingstekens in de commentaren, vervang alles door bovenste dubbele 'Amerikaanse', anders lopen de ogen wijd open (post door Igor_K) - blijkbaar zijn 'kerstbomen' niet vriendelijk met wat leestekens (punten en streepjes) .

 • Rodion

  Twee exemplaren geprobeerd, beide uiterlijk perfect. Beide zijn even zeepachtig, vreselijk zeepachtig in de open lucht.
  Het is duidelijk dat het op een D700 met grote pixels bijna niets kan schelen over de resolutie van de lens, maar op moderne camera's is het onterecht om de I-29 te gebruiken.
  Voor een vergelijkbaar patroon kunt u terecht bij de I-26M of de I-58U.

 • rus

  Industar-29 2.8 / 80 1966, allemaal ushatanny, wilde terugslag maar lenzen in ud. voorwaarde. Gekocht voor 1500 r. na uw beoordeling. Ik heb er geen spijt van

 • Lennaganci

  Goede dag!

  Ik voeg mijn 5 kopeken toe, ik heb een verzamelaarsexemplaar met een M42-schacht voor de plaats van de B-vatting.
  Allemaal fabrieks met de originele achterklep op de M42.

 • Lennaganci

  Het lijkt erop dat ik begreep wat er aan de hand was, de Salute-montage, een driedraads brede schroefdraad vergelijkbaar met een helicoïde, er is een adapter voor M42 voor gemaakt, blijkbaar in de fabriek, alles is zeer aannemelijk. Er is geen Pentacon-vatting (om de een of andere reden wist ik zeker dat het zou moeten zijn), B-vatting (Salyut 88)

  • Vladimir

   Deel uw indrukken. Ik ben erg geïnteresseerd in hoe hij werkt...

   • Lennaganci

    Heerlijke lens, tekent zacht, schiet heel goed portretten, mooie bokeh, rond diafragma, een cent waard))

 • Arkadi Shapoval

  Een goede recensie van INDUSTAR-29 1: 2,8 F = 8cm P is hier https://radojuva.com/2020/09/industar-29-2-8-f-80mm-p-arsenal/

Voeg een reactie

Auteursrecht © Radojuva.com. Blog Auteur - fotograaf in Kiev Arkadi Shapoval. 2009-2023

Engelse versie van dit artikel https://radojuva.com/en/2012/09/obzor-industar-29-2-8-80mm/

Versión en español de este artículo https://radojuva.com/es/2012/09/obzor-industar-29-2-8-80mm/