Foto op Vega-5U

Gewijzigde fotovoorbeelden op Vega-5U F4.0 105mm

1.

Foto op Vega-5U

Foto op Vega-5U

2.

Foto op Vega-5U. Bloem

Foto op Vega-5U. Bloem

3.

Foto op Vega-5U. Bloemen

Foto op Vega-5U. Bloemen

4.

Foto op Vega-5U. IPIG

Foto op Vega-5U. IPIG

5.

Foto op Vega-5U. bokeh

Foto op Vega-5U. bokeh

6.

Foto op Vega-5U. Lensbokeh

Foto op Vega-5U. Lensbokeh

7.

Foto op Vega-5U. Verlicht

Foto op Vega-5U. Verlicht

8.

Foto op Vega-5U. Bladeren

Foto op Vega-5U. Bladeren

9.

Foto op Vega-5U. olie geschreven

Foto op Vega-5U. olie geschreven

10.

Foto op Vega-5U. Lenspatroon

Foto op Vega-5U. Lenspatroon

11.

Vega-5U. Bloemen

Vega-5U. Bloemen

12.

Vega-5U. Bloem

Vega-5U. Bloem

13.

Vega-5U. Schutting

Vega-5U. Schutting

14.

Vega-5U. kastanje

Vega-5U. kastanje

15.

Vega-5U. In lichte revisie

Vega-5U. In lichte revisie

Voeg een reactie toe:

 

 

Opmerkingen: 34, over het onderwerp: Foto op Vega-5U

 • Gleb

  Ik heb ook 3 van dit soort lenzen (“Vega-5u”; “Vega-11u” 2,8 / 50; “Vega-11u” 3/54) hoe kan ik begrijpen dat “5ka” de meest ongelukkige is welke lens heb je aanbevelen? . canon 1100d, de eenvoudigste en goedkoopste, ik dacht dat ik een paar Sovjet-lenzen zou halen, maar voor nu alleen deze ... ik haal iets anders op van mijn vrienden.
  en een andere vraag is of het de moeite waard is om lenzen voor dit karkas te kiezen of is het echt slecht?

 • Gleb

  Ik maak me geen zorgen, het is gewoon dat het zeker niet de meest uitgebreide functionaliteit heeft, maar een vriend vertelde me lang geleden over Mp dat het verre van de belangrijkste indicator is ... omdat. zijn oude kanon met 5mp schoot veel beter dan alle opgehoopte 7-10mp zeepkisten en sommige DSLR's.
  hartelijk dank voor de snelle reactie. en wat kun je zeggen over de tweede "Vega-11 (3/54)"?

  • Arkadi Shapoval

   Ik heb het niet gebruikt, dus ik kan het niet zeggen. Als ik in Kiev ben, laat me testen :)

 • Gleb

  Ik zou graag willen, maar ik ben in St. Petersburg ... een vriend op het werk heeft me alle 3 deze lenzen gegeven ... Ik begin net fotografie onder de knie te krijgen, dus binnenkort zal ik proberen adapters te vinden en te proberen al deze lenzen in actie, want ik kocht een camera met een lens 50 f1.8 erbij. maar ik wil een soort macrolens om foto's te maken van mijn modellen

Voeg een reactie

Auteursrecht © Radojuva.com. Blog Auteur - fotograaf in Kiev Arkadi Shapoval. 2009-2023

Engelse versie van dit artikel https://radojuva.com/en/2012/09/foto-na-vega-5u/

Version en español de este artículo https://radojuva.com/es/2012/09/foto-na-vega-5u/