antwoorden: 21

 1. Serg
  01.03.2012

  Mooie groene lentefoto!

  antwoord

 2. Morikvend
  02.03.2012

  Of, als een "speciaal nodig frame" wordt verwijderd, kan dit vaak van de kaart worden hersteld, hiervoor heb ik het gratis Avira UnErase-programma gebruikt. Gelukkig maar één keer :)
  Toegegeven, de kans op herstel neemt af als je na het verwijderen doorgaat met fotograferen...

  antwoord

  • Arkadi Shapoval
   02.03.2012

   Gewoon, als je aan het wandelen bent, zoals ik al schreef, kun je in de nabije toekomst niet bij je laptop komen en is het onmogelijk om te stoppen met fotograferen.

   antwoord

   • SONY
    12.03.2012

    Hier zal trouwens de tweede geheugenkaart helpen.

    antwoord

 3. Dmitriy
  12.08.2012

  Ik maak veel foto's, en mijn kinderen steken graag hun neus in mijn camera, en als ik dan door de foto's kijk, merk ik dat de kaders niet in orde zijn, d.w.z. 2-3 kaders verwijderd. Misschien waren ze echt niet succesvol, maar ik zou de opnames zelf willen evalueren. Het is niet handig om elk frame direct na het fotograferen te beschermen. Misschien is er een apparaat dat elk frame kan beschermen. Het zou voor mij gemakkelijker zijn om de bescherming al thuis te verwijderen dan een deel van de frames te verliezen.

  antwoord

  • Arkadi Shapoval
   12.08.2012

   Ik weet zeker dat een aantal camera's zo'n functie hebben, maar veel en degene waarvoor ik het heb genoemd hebben zo'n functie niet.

   antwoord

  • Sergey
   02.12.2012

   Er is ook een selectievakje op de kaart zelf, door te verplaatsen blokkeert u in het algemeen alle opnames en verwijderingen.

   antwoord

   • Arkadi Shapoval
    02.12.2012

    Dank u.

    antwoord

   • Vladislav
    03.05.2013

    Ja, maar je kunt ook niet schieten.

    antwoord

 4. Alexander
  28.12.2012

  Bij gebruik van meerdere kaarten is het aan te raden deze in een hoesje (of andere plaats) op een bepaalde manier te vouwen:
  die al zijn gebruikt - vouw de achterkant open. Dan is meteen duidelijk welke kaart gebruikt wordt en welke niet.

  antwoord

  • Arkadi Shapoval
   28.12.2012

   Bedankt voor het idee. Ik stop ze meestal in verschillende zakken.

   antwoord

 5. Valery
  26.02.2013

  Het slechts één keer wissen van afzonderlijke foto's is ook slecht omdat het leidt tot ongelijkmatige slijtage van de geheugenkaart. Het blijkt dat sommige clusters vaker worden gebruikt dan aangrenzende, en het aantal schrijf-/wiscycli is, zoals u weet, niet oneindig. Als gevolg hiervan kan de geheugenkaart eerder dan verwacht een storing vertonen (lees: defect), omdat sommige clusters al zijn "gestorven".
  Daarom (hoewel dit natuurlijk niet zo handig is), is het het beste om de geheugenkaart tot het einde te "schieten", de benodigde foto's op uw computer op te slaan en al het andere in één klap te wissen.

  antwoord

  • Vladislav
   03.05.2013

   Valery, in feite, de geheugenkaartcontroller is behoorlijk "slim" en verdeelt daarom de records over de cellen, rekening houdend met hun slijtage

   antwoord

 6. Vladimir Kaverin
  25.03.2013

  Ik heb eens gelezen dat het verwijderen van foto's van een geheugenkaart in een camera de levensduur van de kaart aanzienlijk verkort. Er was iets met herschrijfcycli en dergelijke.
  Sindsdien is het de gewoonte om nooit iets van de kaart te verwijderen.
  Ik dump het op de computer, hark het, formatteer de kaart.

  antwoord

  • anonymus
   19.10.2014

   vertel me alsjeblieft hoe ik het moet doen, ik heb een slot, de naam is bescherming tegen het per ongeluk verwijderen van foto's, en vanwege dit slot kan ik geen foto's verwijderen, ik moet het verwijderen, ik moet

   antwoord

 7. Natalia
  12.09.2014

  Ik wilde de bescherming van een onnodig bestand verwijderen_het werkt niet. Hoe moet ik dat doen?

  antwoord

 8. anonymus
  16.10.2014

  vertel me alsjeblieft hoe ik het moet doen, ik heb een slot, de naam is bescherming tegen het per ongeluk verwijderen van foto's, en vanwege dit slot kan ik geen foto's verwijderen, ik moet het verwijderen, ik moet

  antwoord

 9. anonymus
  06.04.2018

  WANNEER ALLE FOTO'S ZIJN VERWIJDERD, IS HET NOG GESCHREVEN - WACHT - GEEN ENKELE KNOP WERKT NIET DE CAMERA IS ALTIJD IN DE STAAT WAAROM EN WAT TE DOEN?

  antwoord

  • Vitaly Nee
   06.04.2018

   Om te beginnen, knijp de doppen eruit, een slechte manier.
   Heb je geprobeerd het uit te zetten?
   Als je foto's op de kaart nodig hebt, kun je de kaart daarvoor uittrekken. Het zal niet helpen om de batterij te verwijderen.

   antwoord

 10. HEMEL HD
  25.02.2019

  Verwijder nooit iets op de kaart uit de camera! Koop gewoon een andere geheugenkaart! Foto's bekijken op de camera is bijna zinloos. In feite kijk je naar previews. Dat wil zeggen, je kijkt natuurlijk naar de volledige foto, maar in het voorbeeldformaat en op het grote scherm zal dezelfde foto er anders uitzien. Het is zelfs moeilijk te zeggen hoe scherp een opname is. (Ik heb een kenon 100d met 1 miljoen dots per scherm dus een prima scherm met goede kleurweergave, en ook hier heeft kijken bijna geen zin..)

  De enige keer dat u het materiaal echt moet bekijken, is bij het bekijken van opnamen om het histogram te beoordelen op overbelichting en het RAW-weergaveprofiel moet op zwart-wit worden ingesteld. Dan kun je nog inschatten hoe het licht valt.

  Niet bedanken!

  antwoord

  • Roman
   25.02.2019

   "Niets verwijderen" - ja, maar wat als mijn kaart vanaf 1500 voor 64 GB kost? :)

   Wat betreft previews ben ik het eens. 5D2 geeft een verschrikkelijk blauw, BB liegt vreselijk. Het is goed dat ik de eerste niet heb genomen, er is een klein scherm over helemaal niets.

   antwoord

antwoord

 

 

boven
mobiel computer